Cum comand ?

REZERVARE/COMANDA.

In momentul in care v-a cazut cu tronc ceva anume si sunteti hotarati sa il/le aveti, procedura e foarte simpla:
-scrieti la adresa de e-mail:

dana_ciortus[at]yahoo.com


trimiteti un e-mail in care solicitati fie o rezervare de produs(e), dar nu pentru o perioada mai lunga de 14 zile, fie o comanda ferma; mailul va contine in mod obligatoriu numele+linkul produsului dorit, nume, prenume, adresa(asa cum este scrisa in buletin, altfel nu veti putea intra in posesia coletului), un cod postal(ajuta ca pachetul sa ajunga ceva mai repede) si un numar de telefon la care puteti fi contactat.**


LIVRARE.

Din momentul in care ati trimis solicitarea de rezervare sau comanda ferma si ati primit confirmarea inapoi si pana in momentul expedierii, articol-ul/ele dorite vor apare pe blog cu titlul de rezervat.


Livrarea se face prin Posta Romana sub forma de colet postal simplu, ajunge in 2-3 zile lucratoare, veti primi in cutia postala un aviz, care in unele cazuri poate sa nu mai ajunga, caz in care este recomandat sa mergeti cu buletinul si banii la oficiul postal de care apartineti si sa intrebati de coletul destinat D-voastra.


!!!Comanda trebuie sa fie in valoare de minim de 30 lei

!!!Nu raspund sub nicio forma de pachetele deteriorate din pricina operatorului de transport.Singura mea obligatie in acest sens este ca ambalarea coletelor sa fie corespunzatoare inainte de a fi prezentate catre livrare.De asemenea, intarzierile de livrare cauzate din diverse motive de operatori nu imi pot fi imputate!!!

RETURURI.

Articolele care nu corespund descrierii pot fi returnate in decurs de maxim 5 zile lucratoare.Tot ceea ce depaseste aceasta perioada nu va fi luat in considerare.

DISCLAIMER.

Clientele care refuza, sau din varii motive nu reusesc sa ridice coletele, sunt pasibile de a nu li se va mai onora alte comenzi ulterioare
*Autorul isi asuma dreptul de a modifica date, descrieri, format general si poze pe acest blog fara notificare prealabila.Articolele vandute vor fi sterse de pe blog, pentru o parcurgere mai usoara.
**Urasc Spammingul!Adresele de mail, datele personale ale clientilor, id-urile de messenger si numerele acestora de telefon nu vor fi folosite in scop de spam/mass.La cererea express pe mail la adresele din sectiunea Contact, clientii pot solicita stergerea definitiva a datelor lor din baza de date.
***Momentan nu fac schimburi.Cand va fi cazul, voi anunta pe blog
****Nu preiau comenzi de pe messenger.Acolo doar discutam nelamuriri, impresii, observatii, eventual vizionari live a produselor pe webcam.

Multumesc pentru intelegere si spor la cumparaturi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu