Despre

Probabil multe dintre noi deţinem diferite bijuterii realizare manual pe care ori le-am cumpărat singure, ori le-am primit cadou...şi încă sunt bune după trecerea anilor.
Sunt multe motive pentru care ar trebui să cumperi doar bijuterii handmade şi să le faci parte constantă din look-ul tău. Bijuteriile handmade sunt făcute cu toată atenţia de către artişti individuali. Ei nu folosesc maşini automate care măresc producţia, ci aleg fiecare mărgică şi accesoriu pe care le modelează cu ajutorul a doar câteva ustensile, a imaginaţiei şi a mâinilor.


De asemenea, bijuteriile handmade sunt de o calitate mult mai ridicată şi sunt mai bine construite decât bijuteriile produse pe bandă, în serie mare. Gândeşte-te la câtă atenţie merge în fiecare mărgică minusculă ce compune un colier...cu siguranţă mai multă decât într-o întreagă fabrică de maşini. Maşinile care produc bijuterii în serie sunt făcute special pentru producţia ridicată şi nu pentru calitate.

Un alt motiv pentru a cumpăra handmade este că fiecare piesă este unică, nu există două bijuterii care să fie exact la fel, pentru că artistul le-a creat singur. Aşadar, data viitoare când ieşi în oraş nu trebuie să îţi faci griji că poate vezi pe cineva în oraş care să posede aceeaşi brăţară ca şi tine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu